stiri
  Adrian Pirvulescu si Bogdan Speteanu, primii campioni ai probei individuale

16 Iunie 2015

Finala de nivel 8 se va disputa intre Andrei Arosoaie si Bogdan Speteanu

Pentru prima data, in cadrul Romanian Corporate Sports - Tenis s-a organizat si proba individuala pentru nivelurile 6, 7 si 8, iar finalistii de la nivelurile inferioare au jucat si pe tabloul nivelului imediat superior.

In aceasta proba inedita, apreciata de jucatori, ne-am bucurat sa urmarim meciuri foarte frumoase, in care protagonistii au evoluat cu multa energie si intensitate. Finala de nivel 6 i-a pus fata in fata pe unul dintre cei mai experimentati jucatori si anume Ioan Alexandru, ce a reprezentat ROMATSA-RA, si pe Adrian Pirvulescu, debutant in aceasta competitie, care a reprezentat echipa IBM Romania. Dupa o semifinala foarte frumoasa si plina de fair-play jucata impotriva lui Dorin Panduru, de la ORANGE Romania, incheiata cu 7-5, 6-3, Adrian a castigat incredere si s-a prezentat fara trac in finala nivelului 6. Tineretea, dorinta, conditia fizica si sustinerea de pe margine, dar si energizantul Golden Horse, au contribuit din plin la victoria lui Adrian cu 7-6(4), 6-4.

In finala tabloului de nivel 7 s-au intalnit Valentin Marasescu, un alt reprezentant al ROMATSA RA si Bogdan Speteanu, de la BCR. Valentin Marasescu, un alt „veteran" al acestei competitii, a fost incurcat, ca marea majoritate a participantilor, de jocul cu mana stanga al lui Bogdan. Desi scorul a fost 6-2, 6-1 pentru Bogdan, amandoi au declarat ca s-au simtit extraordinar si a fost un prilej de a face putina miscare pe o vreme excelenta pentru tenis si pe un teren pe care scurta ploaie de dinaintea meciului l-a facut impecabil.

Cei doi jucatori de nivel 7 care au ajuns in finala s-au calificat astfel si pe tabloul de nivel 8, unde i-au intalnit pe Andrei Arosoaie de la BCR si Andrei Dumitru de la IBM Romania. Foarte obosit dupa meciurile de la echipe, Andrei Dumitru a cedat meciul in fata lui Bogdan Speteanu. Duelul BCR versus ROMATSA, din finala de nivel 7, a continuat si in a doua semifinala de la nivelul 8. Aceasta a fost disputata intre Andrei Arosoaie si Valentin Marasescu, incheiata cu victoria primului, cu 6-0, 6-3.

Astfel, finala nivelului 8 a devenit o „afacere in companie", iar meciul dintre cei doi clasici parteneri de dublu ai echipei BCR urmeaza sa aiba loc la o data ce va fi anuntata ulterior.

Le adresam felicitari si multumiri tuturor jucatorilor pentru meciurile frumoase, dar si suporterilor pentru energia manifestata in sustinerea echipelor favorite!