despre
Cel mai mare campionat de fotbal pe teren redus pentru companiile din Romania
 
1
Joaca pe parcursul unui an intreg!
fotbal pentru corporatii
Aduna-ti prietenii din firma si inscrie-te cu o echipa sau doua la cea mai mare competitie de tenis pentru companii din Romania. Joaca pe parcursul intregului an, inscriindu-te la una sau la ambele editii: editia de primavara (mai - iunie) si editia de toamna (septembrie). Poti participa astfel intr-o competitie bazata pe un sistem inovator, cu doua divizii valorice, Challenge sau Masters, in functie de valoarea jucatorilor din lot.
2
Traieste o experienta de neuitat!
fotbal pentru companii
Ia parte la un team building sportiv perfect, pe durata a mai multe luni, si profita de ocazie pentru a-ti face noi cunostinte si prieteni. Vei primi un pachet complex de beneficii, care include: arbitraj profesionist, mingi pro, fructe, bauturi racoritoare, cafea, asistenta medicala, premii s.a. Asta nu e tot! Pe website-ul campionatului, ai acces la informatii complete despre competitie si despre evolutia echipei tale, cum ar fi: clasamente, articole, stiri, fotografii, materiale video.
3
Romanian Corporate Sports - un sistem unic!
fotbal pentru companii
Competitia de tenis pentru corporatii face parte din Romanian Corporate Sports, cel mai complex sistem de campionate sportive pe echipe, adresat companiilor si organizatiilor din Romania.
inscrieri
Nu ai timp sa citesti? Atunci priveste acest film
testimoniale
Gabriel Rosioru
Vodafone Romania
Din ce am vazut, echipele sunt foarte bine pregatite, sunt jucatori buni, au fost meciuri frumoase si puternice.
Oana Pantelimon

Eu sustin ideea sportului si a exercitiului fizic. Cred ca infiintarea unei competitii pentru corporatisti e o idee buna.
Gabriel Pantelimon
Xerox Romania
Am venit sa ne bucuram de tenis. Sigur vom face o traditie din participare, astfel incat sa facem si o figura frumoasa.
Vlad Podeanu
Stella Artois
Noi suntem alaturi de toate actiunile MPG, si la fotbal, si la tenis, si speram ca si anul viitor sa ramanem in continuare.  
Andrea Li Puma
OBI
Ne-am distrat foarte mult. Toata lumea e foarte fericita si multumita de acest eveniment.
Florinel-Romeo Serban
Orange Romania
Organizarea a fost impecabila. Nu au fost intarzieri, foarte multa atentie, foarte multa grija pentru binele jucatorilor. Iar ceilalti participanti, de nota 10!
Valentin Marasescu
Romatsa R.A
Multumiri organizatorilor! Evenimentul e foarte bine organizat. Noi suntem aici in premiera si sper sa devina o traditie de anul viitor.
Octavian Iosif
TAROM - SPLR
Ideea unui campionat al corporatiilor este foarte buna. Cunoastem oameni noi, starnim pasiuni, emotii… Ne-am simtit bine, ne simtim bine aici.
Daniel Antonescu
Banca Romaneasca
Organizarea a fost foarte buna, am avut aici tot ce ne-a trebuit, arbitri, cafenea... Ne dorim foarte mult sa facem o traditie din participarea la campionat.
Tante Fleancu
Hidroelectrica
E ceva incredibil ce faceti aici! Dovedeste inca o data ca in Romania sportul nu a murit, ca trebuie doar ca cineva sa ia initiativa si sa duca la capat aceste proiecte.
Andrei Baican
Banca Transilvania
Ne place ideea sa ne intalnim cu parteneri de afaceri si sa ne facem noi cunostinte. 
Bogdan Cuceu
BRD
Un turneu frumos, socializare, organizarea perfecta, meciuri frumoase. O competitie la care vom reveni cu drag si in anii urmatori, la toate editiile.
Vlad Vidovici
HP-GeBoc
Concursul e foarte frumos gandit, a fost in spirit de echipa. Totul a fost in regula. Organizatorii s-au dat peste cap sa rezolve problemele.
Alexandru Andriescu
Provision
Felicit toata echipa MPG si pe arbitri, si pe toata lumea! Chiar organizare foarte buna. Cu siguranta vom fi si la primavara!