stiri
  Doua intalniri castigate de SANADOR 1, in Masters

8 Mai 2018

VTM reuseste doua victorii cruciale in intalnirea cu IBM Romania
 
In weekendul 5-6 mai, in Divizia Masters lucrurile au evoluat rapid, in conditiile in care SANADOR 1 a jucat doua intalniri, in timp ce VULPOI & TOADER Management a incheiat una si a jucat doua din cele 4 meciuri din cea de-a doua.
 
Confruntarea dintre SANADOR 1 si VULPOI & TOADER Management a fost una de mare interes, avand in vedere ca VTM a urcat recent in Masters. In primul meci de simplu Vlad Simion a castigat cu 6-1 6-0 in fata lui Marian Nastase, aducand primul punct pentru SANADOR 1. A urmat victoria lui Gabriel Mitroi in fata lui Ion Anghel, 6-2 6-3 si al doilea punct castigator pentru SANADOR 1. Gabriel Jinga a reusit insa o victorie de palmares pentru VTM, 4-6 6-3 10-8 in fata lui Vlad Brasoveanu, in timp ce echipa de dublu a SANADOR 1, formata din Vlad Brasoveanu si Vlad Simion a dispus, cu 6-3 6-2, de perechea Jinga/ Anghel,  de la VULPOI & TOADER Management. S-a terminat astfel 3-1 pentru SANADOR 1, echipa care a acumulat astfel a doua victorie in actuala editie de campionat, dupa ce cu o zi in urma a trecut de BCR, scor 3-0.
 
VTM a reusit evolutii foarte bune in confruntarea cu IBM Romania, din care s-au disputat momentan doar doua meciuri de simplu. Astfel, Ion Anghel a dispus, cu 6-0 7-5, de Garbis Ohanisian de la IBM, in timp ce Gabriel Jinga a facut 6-3 4-6 10-7 cu Dorin Andrei, rezultate ce au dus la scorul de 2-0 pentru VTM, la jumatatea intalnirii. 
 
In urma acestor rezultate SANADOR 1 porneste ca favorita la titlul de campioana de Masters, avand deja doua victorii din 3 posibile, insa IBM este rivala traditionala si nu sunt excluse nici surprize din partea VTM, sau BCR.