stiri
  Echipa BRD, campioana in Divizia Challenge

23 Octombrie 2016

RCS Tenis, Editia de toamna 2016 a avut meciuri frumoase, caracterizate prin pasiune, dorinta de joc si competitie stransa

 

Multa pasiune pentru joc combinata cu doze de tensiune si dorinta de a invinge! Asa putem caracteriza cele mai multe meciuri desfasurate in etapa finala a competitiei Romanian Corporate Sports – Tenis, Editia de toamna 2016. Pe terenurile Academiei de Tenis din Herastrau au fost prezente 8 echipe, care s-au luptat pentru podium: ROMATSA-R.A. 1 si 2, SANADOR 1, 2 si 3, Carrefour, Vodafone si ENGIE Romania.

Duminica, 16 octombrie, BRD si-a adjudecat titlul cu 4-0 in Finala Mare a Diviziei Challenge. Dupa primul meci in care Marian Nastase, din echipa Vulpoi & Toader Management, a ratat 5 mingi de meci, concentrarea colegilor a scazut si a dus la infrangere.

"A fost greu pentru ca BRD este o echipa buna, iar membrii ei ne-au dominat. Ne lipsea locul al II-lea din palmares, acum am urcat si pe acest loc. Nu ne-am mai antrenat ca in alte dati si s-a vazut. Am avut la 3 jocuri sansele noastre. A contat foarte mult ca am facut miscare, ca ne-am simtit bine si acesta este cel mai mare castig. Asteptam Editia de primavara", ne-a spus Gabriel Jinga, capitanul echipei Vulpoi & Toader Management.

Cupa de pe cel mai inalt loc al podiumului a revenit la BRD, pentru prima data locul I in Dizivia Challenge.

"Meciurile au fost foarte stranse. In semifinala trebuia sa pierdem maxim 7 game-uri si fix 7 am pierdut astfel ca am castigat la limita la game avarage. A fost foarte tensionat mai ales ca daca pierdeam game-ul 8 indifierent de rezultatul meciului ei castigau (n.r: ROMATSA RA 1). Aceasta intalnire cu ocazia acestui eveniment ne apropie ca echipa, mai ales ca unii vin din alte localitati, si e o ocazie foarte buna de a ne intalni si a impartasi aceeasi pasiune pentru joc", ne-a declarat Catalin Visteanu, reprezentantul echipei BRD.

O partida care s-a jucat "in familie" pentru Finala Mica a Diviziei Challenge a fost cea dintre ROMATSA-R.A. 1 si ROMATSA-R.A. 2, in care jucatorii se cunosteau si isi puteau anticipa cu usurinta miscarile. Diferenta a constat intr-un set in plus castigat de ROMATSA-R.A. 2.

Intalnirea dintre SANADOR 1 cu Vodafone a fost una tensionata, fiecare jucator incercand sa aduca cat mai multe puncte pentru echipa sa. In final a castigat Vodafone cu 3-1 astfel ca nu se poate cunoaste configuratia finala a clasamentului decat dupa desfasurarea ultimei intaniri dintre echipele BCR si IBM Romania programata pentru duminica, 23 octomrbie incepand cu ora 12:00.

ENGIE Romania, pentru prima data in acest campionat Romanian Corporate Sports, s-a luptat cu adversari buni, fapt ce i-a determinat sa ia in calcul un program de antrenament serios pentru editia urmatoare.

"Este a doua editie la care suntem prezenti anul acesta si am testat nivelul de joc. Este unul destul de ridicat si in Divizia Challenge dar acest lucru ne-a motivat si ne face sa ne pregatim mult mai bine pentru editiile viitoare. Primul tur l-am avut cu BRD, sunt niste jucatori foarte buni. Meciurile din turul urmator, cu SANADOR 3, au fost mai echilibrate, iar nivelul a fost apropiat. Noua ne face placere sa ne intalnim in weekend, mai ales ca suntem pasionati de sport si mai ales de tenis, iar acest lucru ajuta foarte mult la consolidarea echipei", a afirmat Ramona Sararescu, PR Manager al ENGIE Romania.

Rezultatele sunt urmatoarele:

- BRD  – Vulpoi & Toader Management – 4-0

- ROMATSA-R.A. 1 – ROMATSA-R.A. 2 – 2-2

- SANADOR 2 – ENGIE Romania – 3-1

- SANADOR 3 – Carrefour – 0-4

- SANADOR 1 – Vodafone Romania – 1-3

Va multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru fairplay si rezultatele obtinute!