stiri
  Echipa Vodafone Romania, campioana Editiei de toamna 2016

23 Octombrie 2016

A fost un meci plin de suspans in care j ucat orii au luptat pentru titlu pana in ultima clipa

 

Editia de toamna 2016 a Romanian Corporate Sports a fost una plina de suspans in Divizia Master. Multe rezultate au fost de egalitate ceea ce a demonstrat echilibrul in aceasta grupa in care fiecare a jucat cu fiecare.

Multa energie s-a depus in meciurile dintre echipele BCR, Vodafone Romania, SANADOR 1 si IBM Romania. Sambata, 22 octombrie, Vodafone Romania a reusit sa invinga echipa SANADOR 1 cu 3-1, victoriile fiind la mustata si decise in match tiebreak. Duminica, 23 octombrie, a venit meciul dintre echipele BCR si IBM Romania care a decis clasamentul final.

BCR a condus cu 2-0 dupa primele doua meciuri de simplu si a venit a 3-lea meci in care Vlad Manea, de la IBM Romania, a reusit sa se concentreze ceva mai bine reusind victoria in fata Adelei Tache Ghergus si aducand primul punct pentru echipa sa. A urmat meciul de dublu care i-a pus fata in fata pe Andrei Dumitru - Garbis Ohanesian, de la IBM Romania, cu Andrei Arosoaie - Bogdan Speteanu, de la BCR. Condusi fiind cu 5-3 in primul set, IT-istii s-au mobilizat si au castigat 4 game-uri la rand, adjudecandu-si primul set cu 75. Amintindu-si ca trebuie sa invinga pentru a castiga trofeul editiei, bacherii s-au concentrat si au castigat urmatorul set cu 63. Match tiebreak-ul care s-a jucat pentru titlu a revenit insa echipei IBM Romania care a obtinut un egal de palmares si a stabilit astfel configuratia finala a clasamentului:

1. Vodafone Romania
2. SANADOR 1
3. BCR
4. IBM Romania

A avut loc astfel o permutare fata de clasamentul editiei anterioare, in care IBM Romania urca pe locul I.

Le multumim  tuturor participantilor pentru daruire si pentru meciurile frumoase si ii felicitam pentru reusite! Le uram mult succes tuturor jucatorilor in editia urmatoare din 2017!