stiri
  HIDROELECTRICA este in finala Diviziei Challenge

2 Octombrie 2018

Adversara ii va fi una din echipele SANADOR 2 sau BCR 
 
In weekendul 29-30 septembrie, in Divizia Challenge lucrurile au evoluat rapid, in conditiile in care s-au jucat atat sferturile, cat si semifinalele de pe tabloul eliminatoriu de 8. In sferturi BCR a trecut de ENGIE Romania cu 4-0, SANADOR 2 a invins CARREFOUR cu acelasi scor, VULPOI & TOADER Management a eliminat SANADOR 3 cu scorul de 3-0, iar HIDROELECTRICA a castigat, tot cu 3-0, in fata ORANGE Romania.
 
Confruntarea din semifinale, dintre VULPOI & TOADER Management si HIDROELECTRICA, a fost una de mare interes, avand in vedere ca am asistat la o revenire in competitie a valoroasei echipe HIDROELECTRICA. Marian Nastase a adus pentru VTM primul punct, dupa ce s-a impus, cu 6-2/ 6-3, in fata Florinelei Berca. Apoi Tante Fleancu a castigat confruntarea cu Gabriel Jinga, scor 6-2/ 6-3 si a adus egalitatea la general. Ion Anghel a adus VTM in avantaj trecand, cu 2-6/ 7-5/ 10-7 de Sorin Pauna. Apoi meciul de dublu a adus din nou egalitatea la numarul de victorii, echipa Fleancu/ Pauna depasindu-i pe Jinga/ Nita cu 6-1/ 6-2. La 2-2 la general, gratie setului in plus castigat de Sorin Pauna, HIDROELECTRICA a avansat in finala editiei, unde va intalni SANADOR 2 sau BCR.
 
In cealalta semifinala, intre BCR si SANADOR 2 s-au disputat doar doua meciuri de simplu, Ioana Ghervasie, de la SANADOR 2, trecand de Sorin Visan, scor 6-0/ 6-1, iar Adela Tache aducand victoria pentru BCR, dupa 6-1/ 6-1 cu Doru Filipescu. Abia dupa meciul 3 de simplu si cel de dublu se va sti cu certitudine care din cele doua echipe va juca finala impotriva reprezentativei HIDROELECTRICA, si care va intalni VTM in finala mica. 
 
In intalnirile de clasament disputate pe 30 septembrie, CARREFOUR a trecut de ENGIE Romania cu 4-0, iar ORANGE Romania a dispus, cu 4-0, de SANADOR 3.