stiri
  HIDROELECTRICA este noua campioana de Challenge

22 Octombrie 2018

BCR incheie pe 2, iar VTM completeaza podiumul diviziei
 
Au fost cateva ore de vreme buna, favorabila tenisului, sambata – 20 octombrie, suficiente insa pentru a se juca finala Diviziei Challenge, precum si finala mica a seriei.
In ultimul act al competitiei s-au duelat BCR si HIDROELECTRICA, doua forte ale campionatului. Meciul  jucatorilor 1 i-a adus fata in fata pe Andrei Arosoaie (BCR) si Tante Fleancu (HIDROELECTRICA), iar Arosoaie s-a impus cu 6-7(3)/ 6-2/ 10-5. Sorin Pauna a egalat situatia cu ajutorul punctului sau adus de victoria cu 6-0/ 6-0 in fata lui Sorin Visan. Bobi Pasconi a adus HIDROELECTRICA in avantaj dupa 4-6/ 6-1/ 10-8 cu Adela Tache. HIDROELECTRICA si-a adjudecat si meciul de dublu, Bobi Pasconi si Tante Fleancu impunandu-se in fata perechii Adela Tache/ Sorin Visan cu 6-1/ 6-1. Astfel, cu 3-1 la general, HIDROELECTRICA este noua campioana de Challenge, la revenirea in competitie, dupa 7 ani.
 
In finala mica VULPOI & TOADER Management a invins reprezentativa SANADOR 2 cu 3-0, punctele fiind aduse de Gabriel Jinga, Marian Nastase si perechea Alex Nita/ Gabriel Jinga in meciurile cu Gabriel Tatuta, Ciprian Pascu si dublul Ciprian Pascu/ Doru Filipescu.
 
Ca urmare a acestor rezultate VTM se claseaza pe 3, urmata fiind de SANADOR 2, clasamentul complet fiind disponibil aici.
 
Toate echipele merita insa felicitari, cu speranta ca vor reveni si la editia de Primavara 2019!