stiri
  IBM, campioana in Masters

16 Octombrie 2017

Pe 2 termina SANADOR 1, urmata de VODAFONE si BCR
 
Pe 14 octombrie s-a jucat si ultima etapa a Diviziei Masters, ce a programat intalnirile dintre IBM Romania si SANADOR 1, respectiv BCR si VODAFONE Romania. 
 
In confruntarea dintre IBM Romania si SANADOR 1, in primul meci de simplu Andrei Dumitru a trecut, cu 6-2/ 6-0, de Gabriel Tatuta, de la SANADOR 1. Imediat a remontat Vlad Brasoveanu, de la SANADOR 1, dupa victoria cu 7-5/ 6-4 in fata lui Dorin Andrei.
A urmat un meci superb, intre cei mai buni jucatori de la cele doua echipe, Razvan Porancea (IBM) si Vlad Simion (SANADOR 1), incheiat cu victoria lui Porancea, scor 6-4/ 0-6/ 10-6.
La scorul de 2-1 la general IBM a pornit cu un moral superior in partida de dublu si s-a impus cu 7-6/ 7-6, dupa un duel la limita, la care a asistat un public numeros. S-a terminat 3-1 pentru IBM Romania, victorie ce a adus un total de 7 puncte in clasamentul general echipei castigatoare, cu unul in plus fata de SANADOR 1.
In urma acestui rezultat IBM Romania a devenit campioana a Diviziei Masters, iar echipei SANADOR 1 i-a revenit titlul de finalista a competitiei.
 
In intalnirea BCR – VODAFONE Romania victoria a revenit reprezentantilor companiei de telefonie, scor 3-0 la general.
Ca urmare a acestui succes VODAFONE acumuleaza 4 puncte si termina pe ultimul loc de pe podium, in timp ce BCR ocupa locul 4, fara a reusi vreo victorie in cele 3 intalniri disputate.
 
Felicitari performerilor si multumiri tuturor participantilor din Masters!