stiri
  MPG devine partenerul gigantului Tennis Warehouse, in Romania

18 Martie 2015

Reduceri la cumparaturile online pentru membrii Tenis Partener si Tenis10
Vesti bune pentru toti iubitorii sportului alb din Romania! Cel mai mare retailer mondial de produse si accesorii sportive destinate practicarii tenisului de camp, Tennis Warehouse, se alatura circuitelor nationale Tenis Partener si Tenis10, coordonate de MPG, si devine magazinul online oficial din luna martie a acestui an.
 
Cel mai mare circuit de tenis din Romania, Tenis Partener, aflat in cel de-al 7-lea an de existenta, va reprezenta poarta de intrare pentru cumparaturile efectuate in lumea virtuala de catre orice membru si client din tara noastra care doreste sa achizitioneze produsele sportive oferite de retailerul mondial Tennis Warehouse. De asemenea, parteneriatul include si Tenis10, circuitul de tenis destinat copiilor, ale carui turnee se desfasoara la nivel national de 6 ani.
 
„Ne bucuram sa oferim pasionatilor de tenis din intreaga tara, pe langa un calendar anual de peste 450 de turnee pentru adulti si de 250 de turnee pentru copii, o serie de beneficii importante la achizitia de echipament sportiv de calitate. Asocierea cu cel mai mare retailer mondial Tennis Warehouse este importanta pentru comunitatile Tenis Partener si Tenis10 si consideram ca va avea o contributie importanta la dezvoltarea acestor proiecte", a declarat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG.
 
Gigantul Tennis Warehouse ofera prin intermediul platformelor sale online o gama larga de articole sportive destinate practicarii tenisului de camp de catre adulti si copii - rachete, mingi, pantofi si imbracaminte, precum si accesorii de la cele mai renumite branduri la nivel mondial. Pe langa gama variata de produse si accesorii sportive pe care clientii o pot accesa prin comenzi online din orice colt al pamantului, Tennis Warehouse este singurul website de echipamente destinate tenisului care ofera consumatorilor informatii cu un grad inalt de detaliere despre produse. Cu ajutorul Learning Center, oricine poate afla mai multe detalii despre utilitatea si performanta produsului sportiv pe care doreste sa il achizitioneze si poate lua o decizie de cumparare informata. Mai mult, pe TennisWarehouse-Europe.com descrierile produselor sunt completate cu prezentari si recomandari facute de clienti. 
 
Membrii Tenis Partener pot accesa website-ul Tennis Warehouse Europe din meniul paginii oficiale a circuitului www.tenispartener.ro, fiind directionati catre pagina Tennis Warehouse Europe unde pot beneficia de ofertele si promotiile existente. Totodata, in urma accesarii butonului de pe pagina www.tenispartener.ro, cumparatorii vor beneficia de mai multe oferte speciale la produsele achizitionate de la Tennis Warehouse Europe. Aceeasi facilitate este disponibila si pentru membrii Tenis10, iar pentru a beneficia de oferte speciale, parintii copiilor care participa in acest circuit trebuie sa acceseze link-ul Tennis Warehouse Europe  direct din pagina www.tenis10.ro, prin butonul vizibil in bara meniului. Membrii Romanian Corporate Sports care sunt inscrisi in circuitul Tenis Partener se pot bucura de aceleasi oferte. Transportul este gratuit pentru produsele care depasesc valoarea de 100 de euro, iar clientii isi pot monitoriza in timp real, cu ajutorul telefonului mobil, produsele comandate online. Ultimele oferte si promotii ale Tennis Warehouse Europe vor fi disponibile pe pagina SHOP a Tenis Partener, iar membrii sai pot afla in ce perioade se aplica cele mai mari reduceri, care sunt produsele incluse in promotii si ultimele trenduri in domeniul tenisului. In calitate de magazin online oficial al Asociatiei Jucatorilor Profesionisti de Tenis (ATP) si al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste din Tenis (WTA), Tennis Warehouse Europe satisface curiozitatea fanilor oferind informatii detaliate despre echipamentul folosit de vedetele de pe scena tenisului mondial, printre acestea numarandu-se Novak Djokovic, Serena Williams, dar si Simona Halep.