stiri
  ORANGE Romania si EximBank

8 Iulie 2013

Sunt numele campioanelor Editiei de primavara 2013

S-au decis campioanele Editiei de primavara 2013 a Romanian Corporate Sports – Tenis, dupa ultima zi a Fazei finale, ce a avut loc duminica – 7 iulie. Au fost meciuri stranse, marcate de orgolii si rivalitati vechi, insa care nu au depasit limitele sportivitatii.
In Divizia Masters finala s-a jucat intre ORANGE Romania si TAROM-SPLR, operatorii de telecomunicatii impunandu-se, la limita, cu 2-1, decisiv fiind meciul de dublu.
In Divizia Challenge, SAP Romania 1 si EximBank si-au disputat ultimul act, bancarii demonstrand ca pot face, fara probleme, pasul catre divizia superioara, la urmatoarea participare, dupa ce s-au impus, cu 3-0, in finala.

Astfel, s-a tras linie dupa editia recent incheiata, iar castigul a fost unul evident: avem o debutanta in Challenege care a devenit campioana (EximBank), dar si alte echipe care au echilibrat foarte bine diviziile.
Urmeaza o pauza de doua luni, timp in care echipele se vor antrena si vor face o selectie cat mai serioasa, astfel incat la Editia de toamna a evenimentului, din 13-15 septembrie, sa reuseasca o performanta cat mai buna.