stiri
  ROMATSA-R.A. – campioana de Challenge

12 Octombrie 2015

SANADOR 1 si VTM completeaza podiumul
 
Sambata – 10 octombrie s-a disputat ultimul act al diviziei Challenge – Editia de toamna a Romanian Corporate Sports - Tenis, care le-a avut ca protagoniste pe ROMATSA-R.A si SANADOR 1, echipe ce au impresionat asistenta in primele doua tururi ale competitiei. Si publicul s-a ridicat la nivelul unei finale de turneu de tenis, fiind unul numeros si extrem de activ pana la ultimul punct din ultima partida a intalnirii. Desi  ROMATSA-R.A. a dominat si s-a impus in toate cele 3 meciuri de simplu, reprezentantii furnizorului de servicii medicale au luptat exemplar si chiar au castigat jocul de dublu, in doua seturi.
La general au castigat controlorii de trafic, scor final 3-1, dupa o intalnire placuta oricarui pasionat de tenis. 
 
Ranita dupa infrangerea suferita la gameaveraj, in semifinala, in fata echipei SANADOR 1, reprezentativa VULPOI & TOADER Management a jucat fara greseala in finala mica in fata echipei MERCEDES-BENZ Romania si s-a impus cu scorul de 4-0. Desi componentii MERCEDES-BENZ Romania au luptat foarte frumos, mai ales in ultimul meci de simplu si in partida de dublu, nu au putut face fata dorintei VTM-ului de a transa cat mai clar disputa.
 
In urma acestor rezultate ROMATSA-R.A si-a adjudecat titlul de campioana a Diviziei Challenge, locul 2 a fost ocupat de SANADOR 1, pe ultima treapta a podiumului a terminat VTM, in timp ce locul 4 a revenit echipei  MERCEDES.
 
Felicitari campioanei si multumiri tuturor companiilor participante!