stiri
  S-au jucat si 4 intalniri din Challenge

8 Mai 2018

Ultima etapa din grupe este programata pe 19 mai
 
Au fost programate si intalniri de Challenge in weekendul 5-6 mai, doua dintre acestea fiind jucate sambata, iar celelalte doua, duminica.
 
Dupa ce sambata, in grupa A, CARREFOUR pierduse cu 0-4 in fata ROMATSA-R.A, duminica a compensat cu victoria cu 3-1 in fata SANADOR 3. Doar Teodor Badescu a reusit sa invinga un jucator de la CARREFOUR, pe Mircea Isvoranu, scor 6-2 5-7 14-12. Apoi Constantin Paraschiv a egalat situatia pentru CAREEFOUR, dupa 6-0 6-0 cu Cristian Pruteanu, iar Ioan Cernescu a facut 2-1 pentru CARREFOUR dupa ce a invins-o pe Antonia Pavel, scor 6-0 6-3. Meciul de dublu s-a incheiat tot cu victoria celor de la CARREFOUR, echipa formata din Constantin Cristian Paraschiv si Ioan Cernescu trecand, cu scorul de 6-1 5-7 10-6 de dublul Edmond Voinea/ Teodor Badescu. 
 
Si ENGIE Romania a bifat deja doua etape, in grupa B de Challenge. Dupa ce sambata a cedat cu 1-3 in fata SANADOR 2, duminica a intalnit VODAFONE Romania, echipa venita din Divizia Masters. S-a terminat 4-0 pentru VODAFONE Romania, astfel ca ENGIE Romania termina grupa cu infrangeri pe linie.
 
In ultima etapa de Challenge, programata pe 19 mai, in grupa A ROMATSA-R.A. intalneste SANADOR 3, iar SANADOR 2 joaca impotriva VODAFONE Romania.