stiri
  SANADOR 1, campioana Masters

11 Iunie 2018

Finalista este BCR, iar pe 3 incheie VTM 
 
Pe 8-10 iunie au avut loc ultimele meciuri ale Diviziei Masters, ce au clarificat pana la urma clasamentul final din Editia de primavara 2018 a Romanian Corporate Sports.
 
In seara de 8 iunie s-a disputat meciul de dublu dintre IBM si BCR, castigat de BCR cu 6-1 6-4. Acesta a consfintit victoria BCR-ului la general, cu 3-1, stabilindu-se astfel mai devreme ocupantele locurilor 1 si 4 in clasamentul final al diviziei: SANADOR 1 devenise campioana, iar IBM Romania nu mai putea depasi locul 4 indiferent de rezultatul intalnirii directe.
 
Sambata – 9 iunie a urmat intalnirea dintre BCR si VULPOI & TOADER Management, unde era in joc locul 2 final. Dupa meciurile de simplu scorul general era 2-1 pentru VTM, in conditiile in care Andrei Arosoaie (BCR) l-a invins pe Marian Nastase cu 6-3 6-0, Ion Anghel (VTM) castigase cu 6-3 6-1 la Andreea Zabrac, iar Gabriel Jinga (VTM) se impusese cu 6-3 3-3 ab. In fata Adelei Tache. 
Meciul de dublu, amanat pentru 10 iunie, s-a terminat cu victoria BCR cu 6-2 6-1, iar la general a fost 2-2. Cum BCR si VTM incheiau astfel la egalitate cu cate 4 puncte in clasamentul final, departajarea s-a facut la ghemaveraj, iar BCR s-a impus cu 34-30, adjudecandu-si trofeul de vicecampioana, in timp ce VTM a ocupat pozitia a 3-a in clasament.
 
In confruntarea dintre IBM Romania si SANADOR 1, in primul meci de simplu Vlad Simion (SANADOR 1) l-a invins, cu 6-1 6-1 pe Andrei Dumitru, Gabriel Mitroi (SANADOR 1) a trecut, cu 6-2 6-1, de Garbis Ohanisian, iar Dorin Andrei (IBM Romania) s-a impus in fata lui Vlad Brasoveanu cu 7-6(5), 7-5. 
Meciul de dublu nu s-a mai disputat.
 
In urma acestor rezultate SANADOR 1 a devenit campioana de Masters, finalista este BCR, pe 3 incheie VULPOI & TOADER Management, iar IBM Romania a ocupat pozitia a 4-a in clasament, in lipsa jucatorului sau nr. 1 – Razvan Porancea.
 
Felicitari performerilor si multumiri tuturor participantilor din Masters!