stiri
  SANADOR 1 isi pastreaza titlul de campioana de Masters

15 Octombrie 2018

Finalista este VODAFONE, iar pe 3 incheie IBM  
 
Pe 13-14 octombrie au avut loc ultimele intalniri ale Diviziei Masters, ce au clarificat pana la urma clasamentul final din Editia de toamna 2018 a Romanian Corporate Sports.
 
Sambata, 13 octombrie, IBM Romania si VODAFONE Romania au disputat ultima intalnire a etapei a 2-a, una ce a complicat mai mult calculele in grupa, in loc sa le clarifice.
Andrei Iulian Dumitru a trecut, cu 7-6(11)/ 6-1 de Robert Iosu si a adus prima victorie a intalnirii pentru IBM. Dorin Ionut Andrei a contribuit si el cu o victorie la palmaresul IBM, dupa ce l-a invins, cu 6-4 7-5, pe Mihai Enache. Echipa de dublu a VODAFONE Romania a fost insa in forma superioara si a castigat meciul cu 6-0 6-1, Cristi Boncu si Robert Iosu fiind artizanii acestei victorii, in fata lui Andrei Dumitru si Dorin Andrei. Cum in meciul 1 de simplu victoria revenit celor de la VODAFONE Romania, intalnirea s-a incheiat cu o remiza si a adaugat cate un singur punct fiecareia din cele doua protagoniste.
 
Duminica – 14 octombrie a avut loc etapa decisiva a Diviziei Masters si, deoarece IBM Romania a reusit doar 2-2 cu SANADOR 1, iar VODAFONE Romania a invins cu 4-0 reprezentativa BRD - Groupe Societe Generale, s-au asezat si lucrurile in clasamentul final in favoarea VODAFONE Romania.
 
In urma acestor rezultate SANADOR 1 si-a pastrat titlul de campioana de Masters, finalista este VODAFONE Romania, pe 3 incheie IBM Romania, iar BRD - Groupe Societe Generale a ocupat pozitia a 4-a in clasament, la revenirea in Romanian Corporate Sports - Tenis.
 
Felicitari performerilor si multumiri tuturor participantilor din Masters!