stiri
  SANADOR 2 se impune in Challenge

15 Octombrie 2019

ROMATSA-RA 1 este vicecampioana editiei

In weekend-ul 12-13 octombrie a fost o vreme superba, numai buna pentru a se transa soarta in clasamentul final din Divizia Challenge.
In ultimul act al competitiei s-au duelat SANADOR 2 si ROMATSA-RA 1, in joc fiind mari orgolii ale unor tenismeni care evolueaza unii impotriva celorlalti de ani buni. Meciul  jucatorilor 1 i-a adus fata in fata pe Gabriel Tatuta (SANADOR 1) si Cosmin Coca (ROMATSA-RA 1), iar Tatuta s-a impus cu 6-0/ 7-6 (5). In meciul jucatorilor 2 a castigat ROMATSA, Sergiu Simion trecand, cu 6-1/ 6-0, de Ioana Ghervasie. Doru Filipescu a castigat, pentru SANADOR 2, meciul impotriva lui Ioan Alexandru, scor 6-0/ 6-3, iar in meciul de dublu, Doru Filipescu si Gabriel Tatuta  s-au impus in fata perechii Florin Iancu/ Sergiu Simion cu 6-2/ 6-1. Astfel, cu 3-1 la general, SANADOR 2 este campioana de Challenge a editiei.
 
In finala mica ROMATSA-RA 2 a invins reprezentativa ATOS cu 3-0, punctele fiind aduse de Ionel Albu, Sorin Oprea si perechea Sorin Oprea / Valentin Marasescu, in meciurile jucate contra lui Catalin Hamzescu, Ion Radu si a dublului format din aceiasi jucatori.
 
Ca urmare a acestor rezultate ROMATSA-RA 2  se claseaza pe 3, urmata fiind de ATOS, clasamentul complet fiind disponibil aici.
 
Toate echipele merita insa felicitari, cu speranta ca vor reveni si la editia de Primavara 2020!