stiri
  Start in Editia de primavara 2019

14 Mai 2019

S-au disputat atat meciuri din Challenge, cat si din Masters

Sambata – 11 mai, a debutat Editia de primavara 2019 a Romanian Corporate Sports – Tenis, programul fiind unul foarte relaxat.
In Divizia Challenge SANADOR 2 a invins CARREFOUR cu 3-1, iar componenta lotului castigatoarei intalnirii demonstreaza ca echipa tinteste foarte sus in clasamentul final. Astfel, Gabriel Tatuta (SANADOR), a trecut de Corneliu Chiriliuc (CARREFOUR), scor 6-1, 6-1.
In meciul 2 de simplu Ioana Ghervasie a adus inca o victorie pentru SANADOR 2, dupa 6-2, 6-4 cu Mircea Isvoranu. Ioan Cernescu a bifat o reusita pentru CARREFOUR in situatia in care Doru Filipescu a fost indisponibil pentru aceasta partida, iar la dublu, echipa Tatuta/ Ghervasie a trecut, cu 6-2, 6-2, de dublul Chiriliuc/ Cernescu.
 
Tot in Divizia Challenge, VODAFONE Romania si ROMATSA-RA au incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa o intalnire care a oferit multe faze superbe privitorilor din tribuna. Victoriile acumulate de VODAFONE Romania au fost aduse de Cristi Boncu (6-2, 6-1 cu Florin Iancu) si perechea Boncu/ Anghel (7-5, 6-4 cu Simion/ Albu), in timp ce ROMATSA-RA a punctat prin Sergiu Simion (6-1, 6-1 cu Alexandru Rosca) si Ionel Albu (6-3, 6-2 cu Razvan Anghel).
 
Sambata s-au jucat si meciurile din intalnirea de Masters dintre BCR si IBM Romania, iar IBM a demonstrat ca, cel putin pentru moment, este mai in forma decat adversara sa. Radu Marin, Florian Sutu si perechea Ohanisian/ Dumitru au fost cei care au adus punctele victorioase pentru IBM Romania, singura victorie pentru BCR fiind reusita de Andrei Arosoaie, 7-5, 6-3 cu Andrei Dumitru.
 
In weekend-ul 18-19 mai sunt programate intalnirile SANADOR 1 vs. IBM Romania, BCR vs. VULPOI & TOADER Management si  SANADOR 1 vs. VTM, contand pentru Divizia Masters, in timp ce in Challenge SANADOR 2 se va duela cu ROMATSA-RA, iar  CARREFOUR, cu VODAFONE Romania.