stiri
  Titlu pentru VODAFONE

12 Octombrie 2015

BCR – vicecampioana de Masters
 
Pe 10 octombrie a avut loc si ultima etapa a Diviziei Masters, seria celor mai tari competitoare din Romanian Corporate Sports – Tenis. Runda le-a adus fata in fata pe VODAFONE Romania si BRD, respectiv BCR si IBM Romania.
 
Derby-ul etapei a fost intalnirea dintre IBM Romania si BCR, una extrem de echilibrata. In primul meci s-a impus BCR, prin Andrei Arosoaie care l-a invins, cu 5-7, 6-2, 10-5 pe Andrei Dumitru. Meciul al doilea a fost adjudecat de IBM Romania, prin Roxana Toader, care s-a impus, cu 6-1, 2-6, 10-8, in fata lui Bogdan Speteanu. In ultimul meci de simplu IBM a preluat conducerea cu ajutorul lui Dorin Ionut, care a surclasat-o, cu 6-0, 6-3, pe Adela Tache Ghergus. Iar pentru ca echilibrul sa-si reintre in drepturi, la dublu a castigat BCR-ul, scor 6-1, 6-4, scor ce a consfintit scorul general de 2-2 intre BCR si IBM Romania.
Cum in cealalta intalnire a etapei de Masters VODAFONE Romania a invins BRD, cu 4-0, clasamentul final al competitiei a aratat in felul urmator: locul 1 – VODAFONE Romania, locul 2 – BCR, locul 3 – IBM Romania, locul 4 – BRD.
 
Va multumim pentru spectacolul superb de tenis si... felicitari!